STUDENTERREVYEN 2024
"Ingen hjælp at hente!"

Billede af skuespillerne med kegle-hatte

Har du spørgsmål om billetter, så skriv til info@studenterrevyen.dk

Billede af Frederik Knudsen

Frederik Knudsen - skuespiller og instruktør

"Jeg har spillet teater siden jeg var en lille purk og har siden 2017 stået i spidsen for mit eget revyprojekt “Spark Mig i Revyen” på den danske vestkyst i Esbjerg. Revyen er siden starten vokset eksponentielt med flere og flere grinende og glade publikummer."

Sideløbende med Spark Mig i Revyen har Frederik produceret og spillet med i diverse egne revy-produktioner i selvsamme by og omegn bl.a. “Vadehavsrevyen - RAV I DEN” i samarbejde med nationalpark vadehavet.

Selv mener han, at revyen er en af de vigtigste stykker dansk kulturarv vi har, og derfor vil han gøre sit bedste, både nu, og i fremtiden, for at genren overlever og får nyt liv og dermed fortsætter med at sprede glæde, grin og eftertænksomhed blandt danskerne.

Da Frederik blev spurgt om han kunne tænke sig opgaven som instruktør var svaret et rungende JA… det vil han rigtig gerne….tænke over… Spøg til side, for svaret var selvfølgelig et JA! "Hvilken ære at få lov at blive en del af 100 års historie og sætte sit eget præg på den tradition som studenterrevyen er".

Men hvilken studenterrevy kan vi så forvente?
"I kan forvente en musikalsk, sprudlende, gakket, satirisk og eftertænksom revy, med respekt for traditioner og ikke mindst revyens 100 år lange historie."

Med Frederik ved roret vil han gøre alt, hvad han kan for, at 100 års jubilæet aldrig går i glemmebogen (altså på den gode måde), med skarpe tekster, højt tempo, stor musikalitet og med sans for detaljen. Han vil desuden dele gavmildt ud af sin kærlighed og passion for genren.

Billede af Sara Skjoldborg

Michelle Buurskov - Skuespiller

Michelle elsker at få folk til at grine. Hun siger latter helt sikkert er vejen frem, så selvfølgelig ville hun gerne være med i årets studenterrevy! Hun nyder at stå på scenen, og glæder sig til, at vi skal grine sammen i februar!

Billede af Michelle Buurskov

Sara Skjoldborg - Skuespiller

Sara Skjoldborg er 17 år gammel, og 159 cm høj med brunt hår og brune øjne. Hun taler tre sprog flydende, nemlig Dansk, Engelsk og Spansk. Hun er selv sydamerikaner fra Chile og har en mor derfra. I løbet af sit liv har jeg lavet forskellige aktiviteter som både karate og rytmisk gymnastik, og har været Danmarksmester i begge. Siden hun var 13 år har hun været i gang med sin skuespilskarriere, og det er noget hun brænder for. Hun elsker at spille skuespil, synge og danse, og det er noget hun godt kunne tænke sig at lave hele sit liv. Andre beskriver Sara som altid positiv, altid glad, ekstremt arbejdsom, respekterer andre og er disciplineret.

Billede af Mads Johansen

Dennis Peder Nielsen Jensen - Skuespiller

Dennis bruger humor som sit skarpeste våben, men i kan roligt sætte jer til rette i sæderne, når han begynder at skyde med skarpe jokes. Hans kærlighed til revy og komik, vil helt sikkert smitte af på resten af holdet og på publikum. Dennis studere til dagligt til skuespiller hos Københavns Film & Teaterskole

Spillested:

Teater Play

Billede af Teater Play facade

Billede af Teater Play facade

I 2024 rykker Studenterrevyen igen ind på Teater Play, der drives og ejes af bl.a. Christina Sørensen som medvirkede i Studenterrevyen i 2009 og 2010.

Christina instruerede Studenterrevyen i 2011, hvor hun også medvirkede som forfatter.

Christina har desuden siddet i præsidiet for Kongelig Mayestaits Acteurs i årene 2010 - 2012.

Klik her for at læse mere om Teater Play