Studenterrevyen 2022

Det stopper aldrig

Spilledatoer:

Fredag den 18. februar 2022 kl. 19.30 - Forpremiere
Lørdag den 19. februar kl. 16.00 - Premiere

Onsdag den 23. februar 2022 kl. 19.30
Torsdag den 24. februar 2022 kl. 19.30
Fredag den 25. februar 2022 kl. 19.30 - Udsolgt
Lørdag den 26. februar kl. 15.00


Spillested:

Teater Play scene 2
Strandlodsvej 7
København S
Indgang fra Lindgreens alle


Billettyper:

REVY-billet: Giver adgang til revyen og baren i sal 2. Baren er åben inden forestillingen og i pausen.
GAVEKORT: Din mulighed for at give en god ven en sjov oplevelsesgave.

Billetpriser:

REVY-billet, voksen kr. 150,-
Studerende og grupper (min. 10 personer) kr. 125,-


Har du spørgsmål om billetter, så skriv til info@studenterrevyen.dk

Køb billet

Maria Garde

Instruktør

instruktoer maria garde portraet

Maria Garde er dansk skuespiller og teaterchef - og datter af skuespiller Annie Birgit Garde.

Hun debuterede med hovedrollen i Anne Franks dagbog på Amager Scenen i 1982. Desuden har hun medvirket i "Vildanden" på Nørrebros Teater i 1985, spillet Buster Larsens barnebarn i tv-spillet "Hjem" og meget mere.

Maria indlæser massevis af lydbøger og i 15 år har hun medvirket hver sommer i Kongens Have på ”Det lille Marionetteater”.

De sidste år har hun været direktør for Det ny familie Teater.

"Det stopper aldrig. Heldigvis ikke. Endnu engang har jeg haft den glæde at inspirere de talentfulde unge mennesker, der skal shine i Studenterrevyen 2022. De er nogle af dem, der skal forny verden og det er også dem, der skal blive bidt af revy, så den består, og så generation efter generation vil glæde sig over at blive underholdt med tekster, der giver smil på læben og stof til eftertanke og sang og musik, man får lyst til at synge med på. Revy samler os om emner, vi er enige og uenige om, men vi har fået en oplevelse sammen. Det er det vi trænger til lige nu. At være sammen og mærke hinanden."

På scenen

Skuespillere og musiker

skuespiller portraet

Jakob Hasselstrøm

25 år, til daglig lærervikar. Musikalsk menneske, der allerede spillede teater som barn. Har prøvet mange ting inden for teater, musical, film og tv-julekalender, men aldrig revy.
”Nervepirrende at prøve noget for første gang. Jeg har dyrket det komiske skuespil, men aldrig i den atmosfære, som revyen har at byde på.”

skuespiller portraet

Dennisalias Crystallando

27 år, uddannet inden for kontor/administration og har en 2-årig uddannelse som musicalperformer, men har aldrig prøvet kræfter med revygenren.
”Jeg glæder mig vildt meget til at fyre den af sammen med mine skønne medskuespillere, som er blevet en helt ny familie for mig. Så er du klar? Det er vi.”

skuespiller portraet

Sofie Rosenkilde Hansen

23 år, til daglig vikar i en børnehave. Sceneerfaring fra et halvt års kursus på Skuespilakademiet. Elsker satire og gakkede sketches, men har aldrig spillet revy.
”Ingen af os får en krone, vi knokler sammen frivilligt, både instruktør, skuespillere, musiker og alle folkene foran og bag scenen.”

skuespiller portraet

Sara M. Kuna

23 år, til daglig barista på en kaffebar. Har et halvt år på Skuespilakademiet og halvandet år på Ryslinge Teaterhøjskole med i bagagen, men har i år sin første optræden i revysammenhæng.
”Jeg synes revyen netop evner at tage vigtige emner op og give dem et komisk tvist, så folk forlader salen med lidt at tænke over.”

kapelmester portraet

Kim Preuthun

54 år, uddannet organist, musiker. Har nu været tilknyttet Studenterrevyen i 20 år. Er desuden med i flere musikalske sammenhænge bl.a. Gentofte Cabaret Gruppe.
”Studenterrevyen er rigtig god til at finde uslebne diamanter, som med tiden kan komme til at glimte endnu kraftigere.”

Teater Play

Spillested

Billede af Teater Play facade

Billede af Teater Play facade

I 2022 rykker Studenterrevyen ind på Teater Play, der drives og ejes af bl.a. Christina Sørensen som medvirkede i Studenterrevyen i 2009 og 2010.
Christina instruerede Studenterrevyen i 2011, hvor hun også medvirkede som forfatter. Christina har desuden siddet i præsidiet for Kongelig Mayestaits Acteurs i årene 2010 - 2012.

Klik her for at læse mere om Teater Play